Ana içeriğe atla

Boyfriend Jeans


Kurtarıcı jean pantolonlar iyi ki varsınız. Fakat artık sıkılmadık mı hep aynı kalıplardan? Bir skinny jean tuttu gidiyor.  Haklısınız inanılmaz kurtarıcı bir parça. Özellikle son 3 yıldır taytlardan da kurtalamadık. Şimdi de deri taytlar çıktı .. 
Kaliteli kot kumaşından pantolon üreten mağazalar bile kotlarını iyice incelttiler . O kalın kot kumaşlarını bulmak pek mümkün olmuyor. Çünkü tercih edilmiyor. 


Beni bu dertten Topshop Mom pantolonlar kurtardı. Nil Ertürk'ün bir yazısında denk gelmiştim. 
"Kızım bu senin arayıp bulamadığım pantolon kalıbı değil mi" demiş ve hemen satın almıştım.
Fakat minik bi kilo almaya gelmiyor, esnemeyen bu pantolon dar geliyor . Skinny gibi esnemiyor yani. Neyse tek sezon da olsa giymiştim. Neyse ki Topshop mağazalarında bu kalıpta pantolonlar mevcut hemen alabilirim. 

















Herkesin dolabında jean pantolonu mevcut mu?? O halde doğru yol üzerindeyim.  Son zamanlarda boyfriend jeans çok görür olduk. Benimde en çok sevdiğim parçalardandır. Kombinlemek kolay gibi gözüküyor olsa da işin aslı o kadar kolay değil. Bu kombini oluştururken bazı alışkanlıklarımızdan vazgeçmemiz gerekiyor. Mesela tatlı ama kokoş kızımızın o abartılı küpesini çıkarması gerekiyor. Kısacası sadeleşmek lazım.
Bunları bir kenara bırakıp boyfriend jeans lere yakından bakalım.



















Boyfriend denildiğinde nedense genelde yırtık pantolonlar işin içine giriyor öyle değil mi? Belki öbür türlüsü baya baya boyfriend olduğundandır. Bir bayan feminenliği elden bırakmak istemez.

Yukarıda feminenliği bırakmak derken tam da şunu kast ediyorum. Kim bu şekilde görünmek ister bilemiyorum. Eğer moda buysa ben modayı sevmiyorum.

Aslına bakarsanız biraz daha ince yapılı kişilerin tercih etmesi gerektiğini düşünüyorum. Acımasız olmamak adına Nil Ertürk'ün kendine yakıştırdığını belirtmek isterim . Nil Ertürk'ün yorumlarını görmek için buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.


Bu pantolonların bir özelliği de şu mesajı veriyor olması " çok fazla uğraşmadan hoş gözükebiliyorum " hatta ve hatta " bana ne giysem yakışıyor " .
Aynı zamanda şunu da söylüyor olabilir " düzgün bir fiziğim var arkadaşlar, giydim çünkü taşıyorum" 


Boyfriend jeans daha önceki bir yazımda bahsettiğim (yazıma ulaşmak için bence tıklayın ve ulaşın ) maskülen tarzı yakalıyor. 
Bu tarz herkesin kolaylıkla deneyebileceği bir tarz olmadığına da deyinmiştim. Fakat bence asil bir duruş sergiliyor.



Yukarıda gördüğünüz kombin aslında ne kadar basit gibi görünüyor olsa da bir tık daha farklı bir şey kombini hızla aşağı çekebilirdi. Belki içinizde o kadar da güzel değil diyenleriniz de vardır. Bana kalırsa muazzam. Boyfriend jeans kullanırken üst parçamızı ne kadar sade seçersek o kadar başarılı oluruz. Genelde beyaz tshirtler bu noktada iş görüyor. 





Ünlüler dünyasına girecek olursak tarzını çok beğendiğim Miranda Kerr'den örnek vermek istiyorum. Kendisi günlük hayatında pek sade pek asil görünmeyi seviyor. Boyfriend jeans kullanması da şaşırtcı değil. Ayrıca gümüş ile altın detaylar birlikte gözüme hiç bu kadar hoş gözükmemişti. Hep psikolojik bu tür şeyler şimdi Miranda değil de her hangi biri bunu giyse belki eleştiricem ama şu an pek beğendim canım.

Bu arada biraz daha yapılı kişileri uyarmıştım bakalım uyarım ne kadar doğru. Kim Kardashian boyfriend jeans e ayrı bir anlam katmış.  
Görmek için -tıkla bakalım.


*
Boyfriend jeans lere özellikle bu sezon her mağazada ulaşmak mümkün. Herkes kendi zevkine ve kendi kesesine uygun pantişleri alıp dolabına yerleştirebilir. Merak ettiğiniz her şeyi yorum olarak bırakabilir ve beni hala takip etmiyorsanız bi Tıkla bi kuş vurabilirsiniz.


Yorumlar

  1. Boyfriend jeans yirtik pirtik bol halini sevenlerdenim, çuval gibi durmamk sartiyla tabi. Miranda Kerr çok begenirim kendisini, tam da benim istedigim gibi kombinlemis , stilettolar da bi seçenek olabilir altina. guzel bir hafta sonu olsun sevgili Ozge,
    takipteyim, ugramak istersen
    Sulti's
    http://asulti2000.blogspot.fr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel dileğiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim :) Hemen inceleyeceğim blog sayfanızı :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Temiz İçerikli Ürünlere Mer'aba (!)

   Merhaba sevgili Heranyegane okuyucuları :)  Bugün sizlere faydalı olacağını düşündüğüm bir konu ile karşınızdayım. Tüm hemcinslerimin derdi ileriki yaşlarda daha iyi görünmek değil mi? İleride bile değil her an hatta şimdi , şu an iyi görünmek!! !!!   " Bu yüzünden de en iyi yatırım cildinize yaptığınız yatırım "   diyorum ben :)     Özellikle 40'lı yaşlarda cildimizin çok daha iyi görünmesi için şimdiden hem beslenmemize hem kullandığımız ürünlere dikkat etmemiz gerekiyor. Spora vs. hiç girmiyorum bile. Kızlar işimiz çok zor onu biliyoruz di mi? İyi veya sağlıklı olmak hiç kolay değil. Ben şahsen sadece 1 gün boyunca %100 sağlıklı beslenebiliyorum.  Da-ya-na-mı-yo-rum! Neyse bunları geçelim.   Artık dönem içeriği temiz ürünler kullanma dönemi. Sheido, Clarins, Bobbibrown, Lacome vs. gibi kozmetik firmalarının cilt bakımı ürünlerinden uzak durma vakti. Gelelim temiz içerikli ürün dediğimiz zaman aklımıza gelen ilk sorulara.. Peki diğer markalar kadar etk

İlk çekilişi baş-la-tı-yo-rum..

Şunun sevimliliğini görüyor musunuz? Bu tatlı mı tatlı panda ile birlikte mutlulukla  ilk çekilişimi başlatıyoruzzzz.. . Kaç tane çekilişe katıldım vallahi sayamadım. Hiç birini kazanamadım. Ama çekilişin açıklanacağı anı beklemek ve açıklanan isme bakmak epey heyecanlı oluyor. Kazanamamış olsam bile ben bu heyecanı seviyorum. Sizler için yeni bir heyecan başlatıyorum aslında bu süreçte ben daha çok heyecanlı olucam, biliyorum. Mazur görün. Tekrar belirteyim, anket sonucuna göre seçtim hediyeleri. Katılım için de ayrıca teşekkür ederim herkese. Heranyegane'nin ilk çekilişi!! Bence katılın millet. Heranyegane ismini nasıl bulduğumu da anlatıcam sizlere. Arada böyle sohbet yazıları yazıyorum ya onların arasına sıkıştıracağım. HEDİYELER Görsellerini de bu şekilde eklemiş oldum. Umarım kazanan kişi severek okur ve kitabını okurken mum odasına hoş bir hava katar.  * Ayrıca çekilişime minik bir kozmetik kutusu ekleyeceğim. Herkesin gönlü olsun d

ZAYIFLAMANIN EN KOLAY YOLLARI

Biz kızlar hayatımızın belki de %80'inde diyetteyiz öyle değil mi? Aslında diyet yapmadan sadece ufak detaylara dikkat ederek zayıflamak ve zayıf kalmak mümkün  Önce sağlığımız için sonra fazla kilolardan kurtulmak için - fast food'u - minimum a indirmek önemli! o çok sevdiğimiz cipsler, asitli ve çok şekerli içecekler... önce minimuma iniyor. sonra vedalaşıyoruz. 2. kural ise ben su içemiyorum demek yok! bol bol su içeceğiz. Vücudumuzu içeriden de temizlememiz gerekiyor. Su içmek metabolizmamızı da hızlandıracak günde 2-3 litre tüketmemiz gerekiyor. *Suyunuzun içine limon, tarçın, elma katarak içimini kolay hale de getirebilirsiniz. Ayrıca yeşil çay da içerek metabolizma hızınızı arttırabilirsiniz. Gelelim yaptığımız diğer basit bir hataya; hızlı yemek yemek ve çiğnemeden lokmaları yutmak. -Fark etmeden çok hızlı yemek yiyoruz. Onun yerine tatlı tatlı çiğneyerek, yemeğin tadını alarak yemek yersek midemiz mutlu olur ve yediklerimizin sindirimi daha kolay olacağın